Diana

Data publicarii: 14 Septembrie 2016
Data actualizare: 15 Septembrie 2016

"Imi aduc aminte cu mare drag de copilarie, acea perioada a vietii in care totul era mult mai simplu si in care nu trebuia sa faci mai nimic iar parintii iti faceau toate poftele(daca meritai hahaha). Cu siguranta este cea mai frumoasa, cea mai pura perioada a vietii. Cred ca printre lucrurile pe care ar trebui sa le traim de mai multe ori in viata se numara copilaria.

Sunt o fire complicata si contradictorie uneori. Sunt momente cand devin egoista si ma gandesc doar la mine, dar stiu sa dau totul persoanelor din jurul meu daca merita. Cred in doi, cred in prieteni, chiar daca uneori am avut de suferit de pe urma lor. Sunt sincera, imi place viata, iubesc marea, mirosul ei, s-o privesc, imi place sa dansez in momentele in care sunt trista sau suparata. Imi place romantismul, dar nu dus la extrem. Sunt echilibrata,puternica si imi place sa am in preajma oameni alaturi de care ma pot dezvolta. Sunt constienta de faptul ca am un aspect fizic placut, insa consider ca nu e suficient si ca trebuie sa investesc si in intelect."


Q&A cu DIANA:

- Ce alegi intre rosu si albastru? De ce?

- Intre rosu si albastru aleg rosu, pentru ca este o culoare care ar trebui folosita doar pentru a sublinia ceva si nu ca pe o culoare principala. Are efectul de a stimula oamenii sa ia decizii in mod rapid si creste sperantele.
 
- Un film in fata televizorului sau o seara cu gasca in club? De ce?

- Imi place atat sa petrec o seara linistita, dupa o zi solicitanta in care sa ma relaxez vizionand un film bun, cat si sa petrec o seara de club cu gasca, in care sa ne distram. Mai avem nevoie si de distractie, emotii pozitive si ras, nu?

- Sarmale sau fructe de mare? De ce?

- Ador sarmalele si imi place la nebunie mancarea romaneasca !
 
- Iti faci prieteni usor sau stai retras si analizezi? De ce?

- Am tendinta de a lega usor prietenii, insa pe parcurs devin selectiva pentru ca dau totul intr-o relatie de prietenie si uneori am avut de suferit pe tema asta.
 
- Spui verde in fata ce te deranjeaza sau explici politicos? 

- Sunt o persoana educata si consider ca atunci cand esti politicos, transmiti un mesaj clar si totodata cald persoanelor, astfel incat eviti sa creezi conflicte.

- Preferi munca de echipa sau sa ii directionezi incet-incet catre obiectivele tale? De ce?

- Prefer munca in echipa, deoarece un tot unitar cu aceleasi teluri si acelasi obiectiv de atins reuseste sa duca la bun sfarsit ceea ce isi propune. Insa persoanele din echipa trebuie sa fie corecte si sa nu se abata de la obiectivul comun.

- Insula pustie sau munte? De ce?

- Prefer muntele, aerul curat, LINISTEA ..care ma incarca pozitiv.
 
- Urmezi decizia grupului sau preferi sa iei decizia pentru grup?

- Daca consider ca decizia pe care am luat-o este constructiva si benefica pentru grup, o urmez si incerc sa-i fac si pe ceilalti membri ai grupului sa tina cont de ea, cu argumente fondate, bineinteles.
 
- Faci planuri si le impartasesti sau lucrezi de unul singur pentru obiectivele tale?

- Fac planuri si le impartasesc,daca e cazul!VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies