Maria 

Data publicarii: 14 Septembrie 2016
Data actualizare: 16 Septembrie 2016

"Plecarea mamei la varsta frageda de 6 ani m-a determinat sa-mi formez personalitatea actuala. Mi-am dorit dintotdeauna sa fiu o fiinta puternica si hotarata in ceea ce fac. Acest lucru m-a ajutat sa ajung persoana din prezent.

Cei din jurul meu spun ca printre calitatile mele se numara ochii seducatori, manipularea de orice tip, iar ca defecte sunt minciuna, reactiile spontane si faptul ca am o personalitate vulcanica."Q&A cu MARIA:

- Ce alegi intre rosu si albastru? De ce?

- Aleg culoarea albastru intrucat in corelatie cu mine ma provoaca sa evadez catre infinit, catre supranatural, ma face sa gandesc destul destul de rece, dar actionez cu serenitate, inspirand altora incredere, putere, inteligenta si adevar.

- Un film in fata televizorului sau o seara cu gasca in club? De ce?

- Prefer o seara cu gasca in club, deoarece simt o bucurie sufleteasca cand sunt inconjurata de prieteni cu care sa interationez, sa ma descarc, sa ma confesez.

- Sarmale sau fructe de mare? De ce?

- Ador fructele de mare, nu doar pentru gustul lor desavarsit, ci pentru faptul ca au o serie intreaga de beneficii esentiale sanatatii; sunt delicatese exotice, bogate in vitamine, calciu si minerale care asigura energia de care are nevoie corpul nostru.

- Iti faci prieteni usor sau stai retras si analizezi? De ce?

- Imi fac prieteni foarte usor pentru ca sunt o fire sociabila, sensibila, deschisa la nou care-si manifesta trairile si experientele de viata, sa ii faca pe ceilalti sa zambeasca, sa le ridic moralul , sa ii ajut si nu in ultimul rand stiu sa le inspir incredere.

- Spui verde in fata ce te deranjeaza sau explici politicos? 

- Explic politicos cand ma deranjeaza un anumit aspect, clarificand mai degraba decat sa imi manifest o traire de moment, pe care as putea-o regreta; doresc sa calmez spiritele si nu sa le agit; ador sa imi fac prieteni si sa fiu placuta decat dusmani care sa ma urasca.

- Preferi munca de echipa sau sa ii directionezi incet-incet catre obiectivele tale? De ce?

- Prefer munca in echipa, deoarece creste eficacitatea unor obiective dorite, determina incredere si sporeste nivelul de motivare, dar si de a atinge cele mai bune rezultate.

- Insula pustie sau munte? De ce?

- Imi plac plimbarile la munte, deoarece iubesc inistea, natura, peisajele spectaculoase, aerul proaspat. Sunt o persoana activa si plina de energie care uraste monotonia, dar adora provocarile.
 
- Urmezi decizia grupului sau preferi sa iei decizia pentru grup?

- Urmez decizia grupului, deoarece o hotarare luata pune in lumina intotdeauna respectul acordat membrilor si recunoasterea puterii fiecaruia; intotdeauna un grup este mult mai capabil sa ia o decizie decat un individ.


- Faci planuri si le impartasesti sau lucrezi de unul singur pentru obiectivele tale?

- Fac planuri si imi place sa le impartasesc, deoarece intru intr-o stare de veselie interioara, o liniste si multumire personala, o descaracare si o imbunatatire a planurilor deja propuse.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies