10 celebritati si proprietatile lor exotice: insule-paradis FOTO

10 celebritati si proprietatile lor exotice: insule-paradis FOTO
Citeste mai mult despre: Mel Gibson, Leonardo DiCaprio, Shakira,
Data publicarii: 24 August 2010
Data actualizare: 24 August 2010
Atunci cand celebritatea aduce cu sine si averi fabuloase, o simpla vacanta in locatii exotice nu mai este indeajuns, astfel incat numeroase vedete au devenit proprietare a cate unei insule exotice, unde pot intr-adevar sa traiasca departe de ochii lumii.

Uite unde si-au cumparat insule cateva celebritati, ca sa fie departe de teleobiectivele paparazzilor si ca sa isi traiasca intimitatea pe deplin:

Mel Gibson - Mago Island, din grupul de insule Fiji, achizitionata cu 15 milioane de dolari, in 2005, de la Toyku Corporation.

Johhny Depp - Little Hall’s Pond Cay, parte din arhipelagul Exuma din Caraibe, poreclita de proprietarul ei “F… Off Island”, care crede ca merit ape deplin cele 3,6 milioane de dolari, cat a dat pe ea.

Nicholas Cage - Leaf Cay, in Bahamas, cumparata in 2006 cu 3 milioane de dolari.

Eddie Murphy
- Witness Rooster Cay, I Bahamas, un colt de paradis pe care a dat, in 2007, 15 milioane de dolari.

Celine Dion - Gagon, in mijlocul Quebecului, este dotata cu un castel in stil francez.

Leonardo DiCaprio - Blackadore Cay (2,4 milioane dolari), in Belize, pe care celebrul actor vrea sa o transforme intr-un eco-resort.

David Copperfield - Musha Cay, in arhipelagul Bahamas, pe care insa o si inchiriaza pentru suma exorbitant de 325.000 de dolari pe saptamana.

Shakira
- Bonds Cay, cumparata cu 16 milioane de dolari impreuna cu Roger Walters (Pink Floyd) si pop starul spaniol Alejandro Sanz. Cei trei vor sa deschida pe insula lor un centru pentru artistii din toata lumea.

Bear Grylls
- Saint Tudwal, pe costa din Wales, unde starul din “Man vs. Wild” de la Discovery, isi petrece weekend-urile, ori de cate ori este posibil.

Ricky Martin
- Angra dos Reis, pe coasta Braziliei, achizitionata cu 6 milioane de dolari in aprilie 2008.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!