10 lucruri surprinzatoare pe care sigur nu le stiai despre "Singur Acasa 2"

10 lucruri surprinzatoare pe care sigur nu le stiai despre  Singur Acasa 2
Data: 18 Decembrie 2018
Descopera 10 lucruri mai putin cunoscute despre una dintre cele mai asteptate productii cinematografice ale iernii, "Singur Acasa 2".

1. Macaulay Culkin a fost platit cu 4,5 milioane de dolari pentru a juca in cea de-a doua parte a productiei "Home Alone". La acea vreme, a fost cea mai mare suma incasata de un actor in varsta de doar 12 ani. 


2. Toti copiii care au aparut in scenele filmate in magazinul de jucarii "Duncan's Toy Chest" au avut voie sa plece acasa cu jucaria care le-a placut cel mai mult.


3. "Home Alone - Lost in New York" a fost fimat chiar in incinta Hotelului Plaza, iar numarul folosit de Kevin pentru a rezerva o camera era unul real.


4. Celebra scena in care Kevin sare in piscina si isi pierde slipul a fost filmata la Four Seasons, in Chicago, deoarece Hotelul Plaza nu detinea o piscina interioara. 


5. Magazinul de jucarii "Duncan's Toy Chest" a fost numit dupa producatorul Duncan Henderson, iar fatada prezentata in film apartine de fapt magazinului Rookey Building din Chicago. 


6. Casa unchiului Rob, locul in care Kevin si pune in aplicare planul de bataie impotriva hotilor Marv si Harry, nu se afla in New York. Toate scenele "razboi" au fost filmate in studiorile de la Hollywood.  


 7. "Home Alone - Lost in New York" este singurul film al seriei in care s-a folosit zapada naturala. Producatorii au amenajat decorurile cu zapada artificiala, insa chiar inaintea inceperii filmarilor a avut loc o ninsoare abundenta si nu a mai fost necesara utilizarea tunurilor de zapada.  


8. Un afis cu "Duncan's Toy Chest" apare in cadru atunci cand Marv si Harry ies de la metrou, dupa ce evadeaza din inchisoare si ajung in New York cu ajutorul unui camion care livreaza peste proaspat. 


9. Pe tot parcursul "excursiei" la New York, Kevin foloseste ghiozdanul tatalui sau, Peter. In scena in care Marv si Harry ies din magazinul de jucarii si il vad pe Kevin, numele scris pe geanta purtata de acesta este K. McAllister, si nu P. McAllister. 


10. Macaulay nu a fost singurul membru al familiei Culkin care apare in celebra productie. Fratele sau mai mic, Kiernan, a jucat rolul lui Fuller, varul simpatic care uda asternuturile noaptea.


Sursa: Imdb.com


FULLSCREEN
A fost declarat cel mai de succes film de Craciun, din toate timpurile. 10 de lucruri surprinzatoare pe care sigur nu le stiai despre "Singur Acasa 2"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies