10 Years Challenge. Cătălin Măruță, atunci și acum

10 Years Challenge. Cătălin Măruță, atunci și acum
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, 10 years challenge,
Data: 17 Ianuarie 2019
Cătălin Măruță a acceptat provocarea #10YearsChallenge.

Cătălin Măruță e una dintre puținele vedete din România care se pot lăuda nu numai cu cariere de succes, ci și cu o relație autentică și cu doi copii foarte frumoși, Eva și David.

Prezentatorul PRO TV s-a căsătorit cu Andra în 2008, la Biserica „Sfinții Constantin și Elena" din Târgu-Jiu, orașul natal al lui Cătălin, în prezența a aproximativ 400 de persoane și de atunci formează unul dintre cele mai durabile și frumoase cupluri din showbiz.

După cum se poate observa din cele două imagini, Cătălin nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor:

Poți să citești mai multe despre această provocare AICI.

Cel mai nou trend se regăsește, probabil, deja în newsfeed-ul fiecăruia dintre voi. Este vorba despre #10YearChallenge, provocare care a fost acceptată deja de o mulțime de celebrități. Printre acestea se numără Amy Schumer, Diplo, Chelsea Handler, Jessica Biel sau Reese Witherspoon.  
 
Ce este „10 year challenge"?
 
Cei care vor să participe la #10YearChallenge trebuie să posteze pe Instagram, Facebook sau Twitter două imagini cu ei - care au fost făcute la cel puțin 10 ani distanță. Mesajul acestei provocări? Dragostea de sine și să arăți lumii că nu ai îmbătrânit nici măcar  o zi. 
 
Cum să accepți provocarea 10 year challenge pe Facebook și pe Instagram
 
Tot ceea ce trebuie să faci este să postezi două fotografii făcute la distanță de 10 ani, apoi să folosești hashtag-ul #10YearChallenge. 

Poți să citești mai multe despre această provocare AICI.

FULLSCREEN
10 Years Challenge. Cătălin Măruță, atunci și acum
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO