100 de ani de transformari, in mai putin de 60 de secunde. Schimbarile spectaculoase de look prin care au trecut femeile de-a lungul timpului - VIDEO

100 de ani de transformari, in mai putin de 60 de secunde. Schimbarile spectaculoase de look prin care au trecut femeile de-a lungul timpului - VIDEO
Data publicarii: 12 Ianuarie 2015
Data actualizare: 12 Ianuarie 2015
Femeile sunt maestre in "arta transformarilor". Fiecare decada a fost marcata de un anumit stil vestimentar si o anumita tendinta in materie de coafuri.

O echipa talentata de editori, makeup artisti si stilisti au reusit sa realizeze un videoclip in care sa prezinte transformarile de look prin care au trecut femeile incepand cu anului 1910.

De la frumusetea victoriana promovata la inceputul secolului XX si pana la stilul promovat in prezent, cei de la Cut Video au reusit sa surprinda evolutia stilului feminin de-a lungul a o suta de ani.

Materialul video debuteaza cu anul 1910 si look-ul conservator si elegant adoptat in acea perioada de femei. Apoi sunt trecuti in revista anii 1920, celebri pentru tunsorile bob si parul aranjat cu bucle lejere.

Schimbarea radicala a look-ului adoptat de doamne este cel mai vizibila in anului 1950, dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, atunci cand femeile si-au dorit sa fie mai sofisticate, machiajul adoptat in aceea perioada fiind unul pronuntat. 

Anul 1980 a fost si el marcat de un trend inspirat de rolul jucat de Jennifer Aniston in serialul "Friends", parul lung, tuns in scari si creponat fiind la foarte mare cautare in aceasta perioada.  

Dupa o serie de transformari spectaculoase, tanara din videoclip ajunge si in anul 2010. Dupa look-ul adoptat in ultimele cadre ale materialului video, realizam ca in prezent naturaletea este cea care conteaza, parul aranjat lejer, fara mari artificii si interventii, fiind cel mai apreciat.

  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies