100 de oameni au plecat in mijlocul premierei unui nou film de groaza

100 de oameni au plecat in mijlocul premierei unui nou film de groaza
Citeste mai mult despre: Cannes, criticat, film de groaza, Premiera,
Data: 17 Mai 2018
Regizorul Lars von Trier a fost aspru criticat dupa ce la premiera filmului "The House That Jack Built", au plecat din sala 100 de oameni. 

In rolul principal a jucat Matt Dillon, un criminal in serie, de profesie arhitect. Actiunea se petrecea in anul 1970, iar filmul a fost descris ca fiind "josnic". 

Citește și

Un critic a declarat despre film ca este:"scarbos, pretentios, vomitiv, chinuitor si patetic". 

A fost prima aparitie a lui von Trier la festivalul de film Cannes din 2011 cand i-a fost interzis accesul dupa comentariile facute in legatura cu Hitler la o conferinta de presa, unde a declarat:"Nu poate fi numit un barbat bun, dar il inteles. Il simpatizez putin." 

In ceea ce priveste filmul, Nicholas Barber a declarat pentru BBC:"Sute de oameni au plecat cu dezgust atunci cand The House That Jack Built a avut premiera la Cannes si cum pot sa le inteleg motivele, am fost fericit sa stau pana la final. Filmul este o comedie ucigasa, regizat de Lars von Trier. Acest lucru inseamna ca este suprasolicitat, exagerat, uneori plictisitor, uneori socant, dar fara indoiala este un film indraznet si stimulator pe care nimeni nu ar fi putut sa-l faca." 

Barber a continuat:"Sunt cateva scene grafice misoginiste si de tortura in filmul "The House The Jack Built."

Intr-o scena, Jack, criminalul in serie isi mutileaza iubita si spune:"De ce este mereu vina barbatului..Daca te-ai nascut barbat, te-ai nascut vinovat. Gandeste-te la nedreptatea aceasta." 

Producatorul a declarat pentru BBC:"Nu este atat de sangeros. Bineinteles ca avem anumite imagii grafice, dar sunt scurte si putine. Este vorba mai mult de partea psihologica a raului. Cred ca va avea o reactie imensa asupra filmului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies