12 ani de ProTV International ii aduce pe "Cei mai buni impreuna"

Data publicarii: 29 Aprilie 2012
Data actualizare: 29 Aprilie 2012
In urma cu 12 ani, pe 29 aprilie, ProTv International a inceput provestea pentru toti romanii care au ales si au avut curajul sa isi implineasca visele in afara tarii.

In fiecare zi de atunci, ProTv International le-a spus telespectatorilor sai ca, datorita lor, “Romania este pretutindeni” si le-a oferit cel mai bun divertisment, cele mai frumoase filme romanesti si emisiuni dedicate si realizate pentru ei, cu noutati din tara, dar si din comunitatile in care se afla.

Nu au lipsit invitatii pe masura, unele dintre cele mai apreciate vedete din Romania prezentate de Monica Dascalu si Dana Rogoz. Si in acest an, la aniversarea a 12 ani de cind ProTv International a fost lansat, gazdele “de suflet” ale romanilor de pretutindeni se pregatesc pentru un weekend  special in care ii spun fiecarui telespectator “Locul tau este aici! La ProTv International”. 

Astfel, vedetele ProTv International au pregatit impreuna o emisiune aniversara speciala: “Cei mai buni impreuna”, care va fi difuzata pe 29 aprilie, de la ora 20:30. 

Impreuna cu invitatii care vor fi alaturi de noi duminica ii sarbatorim in primul rand pe telespectatorii nostri carora le multumim ca ne urmaresc si le oferim un cadou: piesa si videoclipul <Ai un loc>, apartinand formatiei Directia 5. Ei au luat parte, alaturi de noi la campania aniversara ProTv International si vor veni la emisiunea <Cei mai buni impreuna> pentru a cinta si a le ura lucruri frumoase romanilor din afara tarii”, declara Monica si Dana care pe 29 aprilie ii intimpina in platou, intr-un décor realizat special, pe unii dintre cei mai apreciati artisti din Romania.

Directia 5, Catalin Josan, Alexandra Ungureanu & Crush, Deepcentral, Meena K, Smiley, radio Killer, Ellie White, Raluka, Lucky Man Project, Tara, Keo, Class, Fly Project, Andreea Balan, VAMA VUNK si nu in ultimul rand Loredana & Dragos Chircu vor asigura o emisiune de nota 10 cu cele mai noi si mai frumoase piese ale lor si vor ura “La multi ani, ProTv International”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies