• PRO TV
  • 12000 de maini in aer la cele doua zile de MTV Days!

12000 de maini in aer la cele doua zile de MTV Days!

12000 de maini in aer la cele doua zile de MTV Days!

Anul acesta, MTV a cucerit plaja de langa Obelisc din Costinesti, adunand la MTV Days, pe 1 si 2 mai, mai bine de 6000 de oameni care au cantat alaturi de 13 din cele mai indragite trupe ale momentului!

Zdob si Zdub, Suie Paparude, Simplu, Blaxy Girls, Anda Adam, Andra, Puya, Corina, Insane, Vita de Vie, Marius Nedelcu, Alex si Voltaj au urcat pe scena MTV Days unde au sustinut mega concerte live, nu inainte insa de a da interviuri in exclusivitate pentru telespectatorii MTV! Mai mult, printre fanii artistilor s-au numarat si Elena Basescu, Monica Iacob Ridzi si Roberta Anastase, care s-au bucurat de MTV Days si i-au sustinut prin aplauze pe baietii de la Voltaj.

Astfel, in cele doua zile de concerte pe plaja, prezentate de VJ Oana si Claudiu Sara, Alex, Insane si Suie Paparude au cantat in premiera 5 piese nou noute, Corina a pregatit o coregrafie special pentru MTV Days, care se va regasi si in viitorul ei clip ce va fi filmat saptamana viitoare, Andra, Insane si Marius Nedelcu au povestit despre viitoarele albume, Zdob si Zdub au vorbit despre aniversarea lor de 15 ani care are loc anul acesta, in timp ce Voltaj a anuntat ca pe 25 iunie vor lansa ultimul album din istoria trupei, intitulat V8, pentru care vor realiza un concert cu invitati precum Damian & brothers.

Distractia a continuat si in culise, unde baietii de la Simplu au incins un fotbal pe plaja MTV Days, si au povestit alaturi de celelalte vedete cum sarbatoresc 1 mai. Cu toate ca pentru toti este o zi „muncitoreasca”, plina de concerte, iata ca Puya a reusit sa „strecoare” si o dupa amiaza traditionala, cu gratar de mici si bere, in timp ce pustoaicele de la Blaxy Girls au urcat pe scena cu... febra musculara de la vaslit!

Concertele live, interviurile din culise, dar si momentele de „respiro” ale trupelor surprinse in materialul de making of de la MTV Days 2009 vor fi difuzate in cadrul Weekend-ului special MTV din 9 – 10 mai.

MTV Days a fost organizat de L!VE, divizia de evenimente a MediaPro Pictures, cu ajutorul Nescafe 3 in 1.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni