• PRO TV
  • 1500 de chinezi au construit in 9 ore o cale ferata

1500 de chinezi au construit in 9 ore o cale ferata

1500 de chinezi au construit in 9 ore o cale ferata

Chinezii sunt renumiti pentru forta lor de munca. Tara asiatica are o economie care creste extrem de repede, deoarece este un loc vast, iar lucrarile de constructie sunt in curs de desfasurare intr-o serie de regiuni pentru a dezvolta China ca fiind una dintre tarile ce nu poate fi egalata in industrie si comert. 

Acum,  au aparut imagini incredibile cu 1500 de chinezi care au construit o cale ferata pentru o noua statie de tren in doar 9 ore. Aceasta lucrare a avut loc in Fujian Province din sudul Chinei. 

Pe langa cei 1500 de muncitori, aceasta lucrare a implicat si utilizarea a sapte trenuri si 23 de excavatoare. Noua cale ferata Nanlong va fi utilizata pentru a conecta Ganlong Railway, Ganruilong Railway si Zhanglong Railway, potrivit agentiei Xinhua News Agency. 

Dar calea ferata nu este tot ceea ce armata de muncitori a construit in cele 9 ore: lucratorii au instalat, de asemenea, semnalele de trafic si o serie de echipamente de monitorizare a traficului. 

Calea ferata a fost construita atat de repede, deoarece muncitorii au fost grupati strategic, astfel incat sa poata duce la bun sfarsit multe task-uri simultan, a declarat managerul Zhan Dasong. 

Constructia de cale ferata din zona, ramane in curs de desfasurare si se asteapta sa fie finalizata la sfarsitul anului 2018. 

Proiectul in curs de desfasurare are o lungime de 246 kilometri si va actiona ca una dintre principalele legaturi de transport dintre China de sud-est si China centrala, a raportat Xinhua. Declaratiile au dezvaluit ca statile de tren vor putea tine trenuri ce opereaza cu o viteza de 200 km pe ora. 

Vezi filmuletul mai jos. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni