"25 de dolari pentru fetele grase", nota de plata primita la restaurant. Cum arata cele 3 prietene: VIDEO

25 de dolari pentru fetele grase , nota de plata primita la restaurant. Cum arata cele 3 prietene: VIDEO
Citeste mai mult despre: discriminare, curiozitati, obezitate,
Data publicarii: 10 Decembrie 2012
Data actualizare: 10 Decembrie 2012
Dupa o masa copioasa in oras, te astepti ca portofelul tau sa aiba de suferit, dar nu si amorul propriu.

Exact asta au patit trei femei din California, joi seara, cand nota lor de plata a venit cu cuvintele "fat girls" ("fetele grase") scrise in partea de sus, potrivit stirileprotv.ro.

Christine Duran, Christina Huerta si Isabel Robles au petrecut cateva ore agreabile la restaurantul Cameo Club Casino din Stockton, dar cand au cerut nota de plata, toata bucuria lor s-a transformat in furie.

L-au intrebat pe chelner de ce a scris asa ceva pe chitanta, insa acesta a spus ca nu are niciun amestec. Acesta a presupus ca angajatul care le-a luat comanda, un anume Jeff, a tastat cuvintele ofensatoare in computer atunci cand a transmis consumatia, insa Jeff isi terminase intre timp tura.

Revoltate, cele trei femei au cerut sa vorbeasca cu managerul restaurantului. “Avea un ranjet pe fata, de parca ar fi fost amuzat si facea eforturi vizibile de a nu izbucni in ras”, a spus una din femei, Christina Huerta.

In final, managerul le-a spus femeilor ca-si cere scuze si s-a oferit sa plateasca jumatate din nota, in valoare de 25 de dolari. Cele trei prietene au refuzat.

Ele au facut public cazul lor la o televiziune locala. In urma acestui demers, managerul a spus ca ii pare rau pentru situatia creata si ca angajatul care a facut acesta gafa a fost suspendat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies