26 de ani a durat pana au filmat aceste scene. Filmul care ii poate aduce lui Liam Neeson o nominalizare la Oscar

26 de ani a durat pana au filmat aceste scene. Filmul care ii poate aduce lui Liam Neeson o nominalizare la Oscar
Citeste mai mult despre: Liam Neeson, Silence, trailer,
Data: 24 Noiembrie 2016
Martin Scorsese si Liam Neeson pregatesc un film impresionant, Silence, care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestui an.

Martin Scorsese este regizorul filmului adaptat dupa nuvela lui Shūsaku Endō, un proiect de suflet pe care a dorit sa-l realizeze inca de acum 20 de ani si care de-abia la sfarsitul acestui an va ajunge in cinematografe. 

De-a lungul timpului, distributia filmului a suferit numeroase modificari, pana s-a ajuns la varianta in care Adam Driver, Andrew Garfield si Liam Neeson sa primeasca rolurile principale. 

Silence prezinta povestea unor calugari portughezi iezuiti din secolul al XVII-lea, care sunt persecutati, aflati in misiune de evanghelizare in zonele izolate ale Japoniei. Rolurile principale sunt jucate de Liam Neeson, Andrew Garfield si Adam Driver.

Actorul Liam Neeson a dezvaluit intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni in presa straina ca munca alaturi de Scorsese poate fi intimidanta. "Te poate intimida, cand lucrezi cu el trebuie sa fii dedicat 100%, cere liniste absoluta pe platou, iar daca aude un simplu zgomot, il zguduie si nu mai poate continua filmarile." a povestit acesta pentru Variety.
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO