5 cupluri celebre care vor sa salveze Pamantul!

5 cupluri celebre care vor sa salveze Pamantul!
Citeste mai mult despre: cupluri, ecologism, Terra, vedete,
Data publicarii: 22 Aprilie 2011
Data actualizare: 22 Aprilie 2011
Pentru ca astazi, pe 22 aprilie, este Ziua Pamantului, haideti sa vedem cat de ECO traiesc cinci dintre cele mai celebre cupluri de celebritati.

1. Bar Rafaeli si Leonardo DiCaprio
DiCaprio este un ecologist infocat, iar iubita lui, Rafaeli, la fel. In 2008, starul din “Titanic” a cumparat o casa eco in New York, conduce o masina hribrida, zboara cu avioane comerciale pentru a reduce amprenta de carbon, isi incurajeaza prietenii sa devina si ei ecologisti, a creat un documentar despre criza globala de mediu, numit “A 11-a ora” si a infiintat Fundatia Leonardo DiCaprio prin care sustine mai mutle cause ecologiste. Iubita lui, Rafaeli, este o cunoscuta activista pentru folosirea surselor alternative de energie.

2. Miranda Kerr si Orlando Bloom
Modelul Victoria’s Secret are o linie de cosmetic organice intitulata Kora, a fost numita Ambasadorul Global al Orei Pamantului in 2011 si a pozat goala pentru o cauza ecologista in Rolling Stone. Sotul ei, Orlando Bloom, a construit o casa eco in Londra si a fost numit Ambasadorul UNICEF al Bunavointei in 2009.

3. Jessica Alba si Cash Warren
In 2008, cuplul si-a cumparat o casa eco in Los Angeles, unde o cresc pe fiica lor, Honor Marie. Cei doi incearca sa minimizeze pe cat posibil impactul asupra mediului. Intr-un interviu, Jessica declara: “Pentru copilul meu, as vrea sa avem o planeta mai curata”.

4. Rachel Bilson si Hayden Christensen
Impreuna, au promovat o campanile de reciclare a jeansilor si, in particular, folosesc pungi reciclabile, conduc o Toyota Prius hibrida si poarta numai haine facute din bumbac organic. De asemenea, Christensen detine o ferma organica in Canada.

5. Angelina Jolie si Brad Pitt
Fundatia Jolie-Pitt, infiintata de cei doi actori in 2006, sprijina numeroase cauze umanitare din intreaga lume. Cele doua vedete sunt, de asemenea, foarte dedicate scopului de a crea si intari comunitati ecologice. Si ei detin cel putin o masina hibrida si, din cand in cand, ies la plimbare impreuna cu copiii cu bicicletele. Dupa ce uraganul Katrina a devastate New Orleans-ul, Brad Pitt si-a propus sa construiasca 4.000 de case ecologice in oras. In 2008, Brad s-a inscris voluntar ca designer pentru un hotel ECO de lux din Dubai.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies