5 dintre "Razbunatorii" initiali si-au facut un tatuaj-simbol. Cum arata desenul permanent pe care il au acum actorii

5 dintre Razbunatorii initiali si-au facut un tatuaj-simbol. Cum arata desenul permanent pe care il au acum actorii
Citeste mai mult despre: Avengers, actori, desen permanent, film, tatuaj,
Data publicarii: 10 Mai 2018
Data actualizare: 10 Mai 2018
Un nou film Avengers domina box office-ul intern si international. "Avengers: Infinity War" se bucura de un succes rasunator, iar pentru a marca acest moment, cinci dintre actori au decis sa isi faca un tatuaj-simbol. 

Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner, Robert Downey Jr. si Scarlett Johansson, cinci dintre cei sase "Avengers" originali, si-au tatuat semnul de la Infinity War pentru a marca cei 10 ani de colaborare cu Marvel si impactul urias pe care l-a avut seria asupra carierei lor.


Desenul permanent a fost realizat de acelasi artist tatuator, iar ideea geniala i-a apartinut lui Scarlett Johansson. Mark Ruffalo a fost singurul "Razbunator" care a decis sa nu se implice in acest  "proiect". Actorul il interpreteaza pe Hulk in seria de succes. 

Pentru a pastra totusi numarul magic sase, tatuatorul a ales sa se transforme in Avenger si i-a lasat pe fiecare dintre cei cinci actori sa ii deseneze simbolul, bucata cu bucata.


Cele cinci vedete nu sunt primele care apeleaza la aceasta metoda pentru a succesul unui proiect comun. In trecut, actorii din "Lord Of The Rings" si-au tatuat in anul 2001 cifra noua in limba elfa. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies