5 filme mai sexy decat Fifty Shades of Grey. Scenele fierbinti care au facut istorie

5 filme mai sexy decat Fifty Shades of Grey. Scenele fierbinti care au facut istorie
Data: 02 Aprilie 2016
Fifty Shades of Grey  este, poate, cel mai tare film hot (si nu numai) al anului 2015. Ecranizarea romanului cu acelasi nume urmareste aventurile sexuale ale unei tinere studente alaturi de un playboy miliardar, Christan Grey. Desi se face mare tam tam in legatura cu acest film, iata inca 5 pelicule la fel de hot ca Fifty Shades of Grey.

Eyes Wild Shut (1999)

Lansat in 1999, Eyes Wide Shut cu Tom Cruise si Nicole Kidman in rolurile principale, cele ale unui cuplu burghez din America zilelor noastre, care porneste in cautarea propriei sexualitati - e ultimul film al lui Kubrick. Filmul a starnit numeroase controverse, din cauza scenelor pline de sexualitate si voyorism.

Cruel Intentions (1999) 

Cruel Intentions a facut furori printre adolescenti si nu numai atunci atunci cand a fost lansat, in 1999. Avem parte de un sarut intre doua actrite sexy - Sarah Michelle Geller si Selma Blair, scene provocatoare intre Ryan Phillipe si sora sa vitrega din film, aceeasi Sarah Michelle Gellar, si o poveste frumoasa de dragoste intre actorul dorit de milioane de femei si cea care ii va deveni sotie, Reese Whiterspoon.

Basic Instinct (1992) 

Sharon Stone a creat una dintre cele mai sexy scene din istoria cinematografiei in Instinct Prima. Basic Instinc este o poveste plina de mister pshihologic si scene indraznete, despre un detectiv coleric, cu o constiinta incarcata de impuscarea unui nevinovat si de sinuciderea sotiei, care, avind de anchetat o crima oribila, nimereste in centrul unui triunghi fatal.

Vezi restul topului aici.

FULLSCREEN
5 filme mai sexy decat Fifty Shades of Grey. Scenele fierbinti care au facut istorie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO