5 gafe la care nu te asteptai din filmul Independence Day

5 gafe la care nu te asteptai din filmul Independence Day
Citeste mai mult despre: Independence Day, film, gafe, Will Smith,
Data: 10 Ianuarie 2018
Productiile cinematografice implica foarte mult timp si bugete astronomice. Va vine sa credeti ca exista totusi gafe care le scapa chiar si celor mai buni dintre producatori? 

In 1996, Will Smith se razboia cu extraterestrii in “Independence Day”, un SF clasic, care a reprezentat un punct de reper important pentru cariera celebrului actor.

Chiar si aceasta productie, care este al 35-lea cel mai profitabil film din toate timpurile, s-au strecurat insa gafe. Mai jos, 5 dintre acestea, pe care si voi le puteti identifica in aceasta seara de la 20:30, in filmul Independence Day, pe PRO TV:

1. In scena in care Steve isi citeste ziarul matinal, desi data ar trebui sa fie 2 Iulie putem observa cu usurinta ca ziarul este datat “August” (coltul dreapta sus)

2. In scena in care Russel piloteaza avionul F-18, acesta apare purtand manusi in unele cadre, iar in altele nu.

3. In timpul scenei din Area 51 in care Levinson se cearta cu Connie, rafturile de pe usa frigiderului sunt uneori goale, alteori pline.

4. In timpul scenei in care cladirea de birouri din LA explodeaza, o masina poate fi vazuta lovind un stalp de trafic de doua ori.

5. In timpul scenei in care Casa Alba este evacuata si Connie alearga pe scari, ea vorbeste cu o femeie care se afla in dreapta ei. In cadrul luat din spatele actritei, acest personaj dispare subit.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO