5 motive pentru care ar trebui sa il lasi pe el sa plateasca la prima intalnire

5 motive pentru care ar trebui sa il lasi pe el sa plateasca la prima intalnire
Citeste mai mult despre: nota de plata, bune maniere, cuplu, relatie,
Data: 16 Aprilie 2018
De-a lungul timpului modul in care cuplurile se cunosc si isi petrec timpul liber s-au schimbat simtitor, insa un lucru ramane etern in discutie: cine plateste nota la prima intalnire?

Odata cu aparitia aplicatiilor de intalniri in mediul virtual, discutiile s-au intensificat, multi barbati intrebandu-se daca ar trebui sa plateasca sau nu consumatia unei persoane pe care o vad pentru prima data.

Iata care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa il lasi pe el sa plateasca nota la prima intalnire:
 

1. Iti arata adevaratul lui caracter

Cu totii avem o lista de dorinte atunci cand vine vorba despre partenerul ideal, iar generozitatea cu siguranta este una dintre ele.

2. Vezi daca te place cu adevarat

Atunci cand iti place cu adevarat o persoana, este natural sa vrei sa o impresionezi. Asadar, daca el insista sa plateasca nota, cu siguranta vrea sa va mai vedeti.

3. Iti arata cat de bine este crescut

Oricat de mult ar insista femeile pentru drepturi egale cu barbatii, cu siguranta apreciaza ca un barbat sa plateasca nota la prima intalnire.

4. Te-a costat o avere sa te pregatesti pentru intalnire

Spre deosebire de barbati, femeile cheltuiesc mult mai mult pe produse de inghijire corporala si pe haine in general, iar eforturile pe care le fac pentru a arata bine la o prima intalnire sunt considerabil mai mari.

5. O sa ai sansa sa te revansezi

Daca intalnirea a decurs asa cum amandoi v-ati propus, cu siguranta o sa existe si altele, in care te poti oferi tu sa platesti.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO