5 nume rare de bebelusi pe care Kim Kardashian si Kanye West ar trebui sa le aiba in vedere pentru fetita lor

5 nume rare de bebelusi pe care Kim Kardashian si Kanye West ar trebui sa le aiba in vedere pentru fetita lor
Data: 18 Ianuarie 2018
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca atat Kim Kardashian, cat si Kanye West prefera numele originale, formate dintr-o singura silaba si cu o initiala mai putin folosita. 

Kanye si Kim au devenit parinti la inceputul acestei saptamani. Cei doi i-au urat bun venit in familie unei fetite, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. 

Cuplul nu a anuntat inca numele pe care il va purta surioara lui North si a lui Saint, motiv pentru care cei de la Today.com au realizat o lista de propuneri originale, care s-ar putea incadra pe lista proaspetilor parinti. 


 

This smile ????????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Editorii au avut in vedere faptul ca cele doua vedete adora numele neobisnuite, neutre, care incep cu initiale mai putin folosite. Avand in vedere acesti parametri, vezi mai jos 5 nume de bebelusi care ar putea sa fie pe placul lui Kim si Kanye West. 

1. Three

2. Wing

3. France

4. True

6. Dash


 

My cutie!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Starul reality TV a fost prezenta cand mama surogat era in travaliu si cand a dat nastere fetitei. Kim a fost, de asemenea, prima persoana cu care a avut contact nou nascutul, au declarat sursele apropiate vedetei. 

Kanye a fost si el in camera unde a nascut femeia, insa a stat in spatele unei perdele pana cand a fost adusa pe lume fetita. Dupa acest moment, si-a luat in brate copilul pentru prima data, conform TMZ.  
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO