50 de lideri din peste 20 de domenii, celebri în toată lumea, la Festivalul UNFINISHED

50 de lideri din peste 20 de domenii, celebri în toată lumea, la Festivalul UNFINISHED
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Septembrie 2018
Data actualizare: 25 Septembrie 2018
Mai sunt două zile până când începe UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România. Timp de patru zile, jurnalişti, autori, artişti şi designeri celebri în toată lumea vor ţine prezentări, concerte şi conferinţe la Muzeul Naţional de Artă din Bucureşti.

Festivalul are loc în perioada 27-30 septembrie 2018, la Muzeul Național de Artă al României, iar intrarea este liberă. 1.500 de participanţi au fost selectaţi din 3.500 de aplicanţi, pe baza unui formular. Pentru cei care nu au reuşit să se înscrie, organizatorii vor transmite prezentari pe pagina de Facebook Unfinished Festival. Evenimentul are ca scop, înainte de toate, crearea unei comunităţi de oameni cu interese, valori şi pasiuni comune. Mai mult, UNFINISHED reunește lideri din peste douăzeci de discipline, pentru a inspira și motiva publicul să exploreze multidisciplinar, nu doar în timpul festivalului, dar și în restul timpului.   

FOTO: unfinished.ro


Cel care va deschide evenimentul este Jason Silva, unul dintre speakerii şi vloggerii momentului, cu milioane de fani în întreaga lume. Autor, vlogger, regizor, personalitate TV, nominalizat la premiile Emmy şi speaker-cheie de la TED până la evenimente Microsoft, Google si Discovery Channel, Jason Silva e fără îndoială unul dintre gânditorii care creează repere în secolul nostru. În filmuleţele pe care le postează pe vlogul său, numit sugestiv “frânturi de extaz” (shots of awe), Silva vorbeşte despre orice, de la iubire, artă şi tehnologie până la anxietate şi depresie. În plus, Silva e şi gazda emisiunii Jocurile Minţii (Brain Games) care a înregistrat cele mai mari audienţe din istoria National Geographic. 


Un alt invitat de marcă este Esther Perrel, psihoterapeut și autorul unui bestseller din topul New York Times, recunoscută ca una dintre cele mai vizibile și originale voci ale zilelor noastre privind relațiile moderne. 

În plus, pe lângă speakerii care vor ţine conferinţe (lista întreagă a invitaţilor apare pe site-ul evenimentului), artişti cunoscuţi în toată lumea îşi vor expune lucrările, iar grupul Numen/For Use va construi o instalație spațială interactivă accesibilă spre explorare oaspeților UNFINISHED în perioada festivalului. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!