• PRO TV
  • 5000 de oameni au sarbatorit alaturi de MTV si ProFM inaugurarea aleii MJ!

5000 de oameni au sarbatorit alaturi de MTV si ProFM inaugurarea aleii MJ!

5000 de oameni au sarbatorit alaturi de MTV si ProFM  inaugurarea aleii MJ!

MTV, ProFM si Nova Music/Sony Music au reusit sa transforme ziua lui Michael Jackson intr-un eveniment pe care fanii artistului si-l vor aminti mult timp de acum inainte.

Datorita celor 19.000 de semnaturi stranse pe site-ul ProFM, megastarul a primit un omagiu din partea tuturor celor care l-au iubit: o alee care ii poarta numele, in parcul Herastrau din Bucuresti.  Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a participat la inaugurare alaturi de VJ Oana, de la MTV, si Nono Semen, de la ProFM.

Pe langa acest omagiu adus regelui muzicii pop, cei care au venit duminica, 29 august, in Herastrau au avut parte si de alte surprize: de la ora 20.00, pe un ecran amplasat special pentru eveniment, a fost difuzat concertul lui Michael din 1992, din Romania. Insa nici fanii megastarului nu au venit nepregatiti. Putini au fost cei care nu erau costumati ca idolul lor sau care nu puteau sa reproduca miscarile sale de dans.
 
Timp de mai bine de 4 ore, cei care l-au iubit pe regele muzicii pop au cantat si au dansat pe piesele lui, iar in momentul dezvelirii placutei comemorative, au ridicat zeci de baloane albe catre cer.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni