6 lucruri pe care sa NU le faci daca vrei ca un barbat sa te respecte

6 lucruri pe care sa NU le faci daca vrei ca un barbat sa te respecte
Citeste mai mult despre: relatie, cuplu, iubit, partener, respect,
Data: 04 Aprilie 2018
Respectul oricui se castige prin fapte, nu prin vorbe. Iata ce trebuie sa faci si, mai ales, sa NU faci daca vrei ca partenerul tau sa te trateze asa cum se cuvine.

1. Nu le mai acorda celor din jur mai multa importanta decat tie insati

Citește și

Vrei ca un barbat sau ca oricine altcineva sa te respecte cu adevarat? Nu te mai considera mai putin importanta decat restul. Nu te mai gandi mai intai la ei si abia apoi la tine. Nu te ajuta cu absolut nimic, cu atat mai mult cu cat unii nici nu merita, iar tu stii acest lucru. Vrei sa fii simpatica, amabila, placuta? Poti abtine aceste reactii din partea tuturor si daca te pretuiesti. Cum sa te respecte cineva si sa te trateze aparte daca tu insati nu procedezi asa? Gandeste-te!

2. Nu tachina un barbat daca e prea imatur ca sa-ti inteleaga intentiile

Nu inseamna ca nu trebuie sa-l tachinezi deloc. Dimpotriva! Micile sicane reprezinta o modalitate perfecta de a crea tensiune, excitare si chimie sexuala intre un barbat si o femeie. Cu toate acestea, unii barbati nu sunt suficient de maturi cat sa inteleaga si ajung sa interpreteze gresit initiativele de acest tip.

Daca simti ca nu ai de-a face cu un barbat suficient de stapan pe sine cat sa recunoasca flirtul, nu ii da apa la moara. Nu in ultimul timp, nu te folosi de farmecele personale si de flirt doar pentru a te amuza. Nicio femeie adevarata nu se comporta asa.

Citeste continuarea articolului aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies