6 septembrie, ziua in care s-a circulat pentru PRIMA DATA cu metroul! Crezi ca mai sunt vedete care merg cu metroul? Afla ce au raspuns

6 septembrie, ziua in care s-a circulat pentru PRIMA DATA cu metroul! Crezi ca mai sunt vedete care merg cu metroul? Afla ce au raspuns
Citeste mai mult despre: Daniel Nitoiu, Amalia Enache, metrou,
Data publicarii: 06 Septembrie 2012
Data actualizare: 07 Septembrie 2012
Acum aproape un secol si jumatate (149 ani), pe 6 septembrie s-a circulat pentru prima data cu metroul, la Londra.

Iata ce spun vedetele ProTv Daniel Nitoiu si Amalia Enache despre calatoriile cu metrou:


Daniel Nitoiu

Tu cand ai mers prima data cu metroul? 

Prima data am circulat cu metroul cand am venit in Bucuresti.

Acum mai mergi cu metroul? 

Prefer sa calatoresc cu metroul. Cand eram in facultate foloseam mai des autobuzul dar nu mi-a placut niciodata sa calatoresc cu el pentru ca era prea aglomerat si nu stiam cand va ajunge in statii sau cand voi ajunge la destinatie din cauza traficului. Metroul are un orar fix si e mult mai aerisit si comod pentru mine. In prezent locuiesc aproape de o statie de metrou pentru ca la nevoie, ajung foarte repede cu el oriunde in Bucuresti.

Cum crezi ca vor calatori oamenii peste 150 de ani? 

Peste 150 de ani cred ca vom avea un metrou ultra rapid care ne va duce de la Bucuresti oriunde in Romania. Pana la masina care leviteaza… mai avem de asteptat.

Amalia Enache

Tu cand ai mers prima data cu metroul?  

Am mers prima data cu metroul dupa ce am implinit 18 ani si am venit in vizita la Bucuresti, la un fost coleg de facultate. Tin minte ca era deja tarziu in noapte cand ne-am intors din oras, cu ultimul metrou, care ne-a lasat pe undeva prin cartierul Militari. Am mai mers o groaza de drum pe jos pana sa ajungem acasa.

Nu ma mai tineau picioarele, eram si pe tocuri, si cred ca atunci am ramas cu impresia ca metroul din Bucuresti te lasa…departe. Adevarul este ca fata de ale capitale, statiile sunt cam la mare distanta una de alta, ceea ce nu-l face intotdeauna eficient.

Acum mai mergi cu metroul?  


Merg cu metroul cand ajung la Paris sau la Londra, pentru ca acolo e cu adevarat cel mai eficient mijloc de transport. Am mai fost si in Bucuresti, dar nu des. Prefer bicicleta, scuterul sau masina pentru ca de fapt ma incomodeaza senzatia pe care o am cand sunt sub pamant.

Cum crezi ca vor calatori oamenii peste 150 de ani?  

Cu avioane hipersonice, care vor face ca o calatorie intre Bucuresti si New York sa dureze mai putin de o ora. Iar pe pamant, cu altceva decat cu masinile actuale. Nu va mai fi petrol pana atunci.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies