6 sfaturi care te ajuta sa nu fii pacalit cand cumperi cu cardul. Inclusiv de Black Friday

6 sfaturi care te ajuta sa nu fii pacalit cand cumperi cu cardul. Inclusiv de Black Friday
Data publicarii: 24 Noiembrie 2017
Data actualizare: 24 Noiembrie 2017
Cum sa te protejezi de Black Friday.

Cumparaturile explodeaza pur si simplu in aceasta perioada, cand in toata lumea sunt promotiile de Black Friday. Expertii atentioneaza insa asupra riscurilor atunci cand cumperi online, si au cateva sfaturi pentru cei care doresc sa achizitioneze produse on-line.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa fii sigur ca site-ul este securizat. Astfel, acesta trebuie sa aiba "https" si nu doar "http" la adresa. Apoi, fii sigur ca tranzactia pe care o faci este una sigura, o metoda recomandata fiind cea PayPal.

Al treilea sfat este unul logic, insa in Romania sunt multi care cad in astfel de capcane. Expertii recomanda sa nu acceptati oferte venite pe e-mail, WhatsApp sau alt astfel de metode. De cele mai multe ori, sunt oferte false prin care clientii raman cu banii luati.

Pe langa metoda de plata, foarte importanta este si securitatea conexiunii on-line. Astfel, expertii recomanda sa nu folositi retelele WiFi publice si sa aveti un antivirus performant si updatat.

Nu in ultimul rand, aveti grija ca pretul de vanzare sa fie cu adevarat mai mic decat cel din timpul anului. De multe ori, magazinele umfla preturile cu o luna inainte de Black Friday, pentru ca apoi sa il afisieze redus insa... la acelasi pret ca in timpul anului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies