8 elevi si-au facut o fotografie inainte de petrecerea de absolvire. Tot ce trebuie sa faci esete sa te uiti cu atentie la cei doi baieti

8 elevi si-au facut o fotografie inainte de petrecerea de absolvire. Tot ce trebuie sa faci esete sa te uiti cu atentie la cei doi baieti
Citeste mai mult despre: fotografie, alcool, bal, sofat, viral,
Data publicarii: 12 Mai 2016
Data actualizare: 12 Mai 2016
Studentii de la un liceu din Michigan au realizat de curand un filmulet impresionant prin care si-au dorit sa atraga atentia asupra consumului de alcool la volan, care ajunge sa omoare 28 de oameni pe zi in Statele Unite.

Titlul filmuletului este cat se poate de sugestiv: "A lifetime of Consequences" si il are ca personaj principal pe un student care a condus sub influenta bauturilor alcoolice dupa ce a plecat de la petrecerea de absolvire. Acesta este acum in scaun cu rotile, iar prietenul care se afla atunci in masina a decedat.

Materialul video a fost realizat cu ajutorul deparatamentului local de pompieri, al politistilor, judecatorilor si parintilor elevilor, iar mesajul este extrem de puternic. In mai putin de 5 minute, ei au reusit sa ne arate care sunt consecintele consumului de alcool. 

Pe langa tragediile de care au parte cei care sunt in rolul de soferi este prezentata si imaginea apropiatiilor lor, dar si a oamenilor care pur si simplu s-au aflat la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. 

"Scopul nostru este sa demonstram ca o alegere gresita combinata cu alcoolul poate ajunge sa distruga vietile celor din jur. Am vrut sa facem ceva care chiar sa ii faca pe oameni sa se gandeasca si sa se intrebe ce se poate intampla", a declarat un student care a luat parte la filmulet.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies