8 lucruri pe care barbatii nu se mai satura sa le auda de la iubitele lor

22 Martie 2018, 07:23

8 lucruri pe care barbatii nu se mai satura sa le auda de la iubitele lor
Citeste mai mult despre: replici, cuplu, iubita, partenera, relatii,
Nu doar femeile au nevoie de apreciere, ci si barbatii. Cum sa-l cuceresti definitiv pe EL? Spunandu-i la momentul potrivit lucrurile pe care vrea sa le auda. Totusi, tine seama ca nu conteaza atat de mult ceea ce exprimi prin cuvinte, ci si contextul in care le spui.

Iata care sunt replicile pe care barbatii nu se mai satura sa le auda de la iubitele lor:

"Arati bine in aceasta camasa!"

Parerea ta conteaza, mai ales in ceea ce priveste vestimentatia. Daca ii spui cat de bine arata intr-o anumita camasa, fii sigura ca o va purta mai des decat inainte. La fel ca tine, si el vrea o confirmare ca te atrage fizic. Atunci de ce sa nu-i spui direct cand ii admiri alegerile vestimentare? Vei vedea ca data viitoare va fi mai atent, astfel incat sa-ti fie pe plac.


"Am nevoie sa ma ajuti!"

De multe ori, ai tendinta  sa-i ordoni partenerului sa faca un anumit lucru? Chiar daca ti se pare ca e normal sa te ajute, nu trebuie sa uiti ca are si alte preocupari sau treburi de facut. Cand ai nevoie de ajutorul lui, gaseste o formulare tandra, care sa-i atinga orgoliul. Cand vei recunoaste ca ai nevoie de el, instinctul masculin nu-l va lasa sa stea deoparte.

Citeste continuarea articolului aici!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO