8 moduri in care iti dai seama ca stai fata in fata cu un mincinos. Ce ii da de gol

8 moduri in care iti dai seama ca stai fata in fata cu un mincinos. Ce ii da de gol
Data publicarii: 05 Iunie 2016
Data actualizare: 05 Iunie 2016
Sa iti poti da seama cand cineva nu este tocmai sincer cu tine poate fi o adevarata provocare, nu multe persoane reusind sa citeasca in comportamentul celor din fata lor. Insa exista cateva lucruri pe care oamenii le fac in mod inconstient atunci cand spun minciuni, iar mai jos ai si tu lista.

1. Limbajul trupului. Atunci cand mintim tindem sa nu gesticulam prea mult ci chiar sa ne ascundem mainile intr-un fel sau altul. Un alt semn ca nu suntem sinceri consta in faptul ca atunci cand ni se adreseaza o intrebare la care nu vream sa raspundem, ave tendinda de a de linge buzele.

2. Respiratia sacadata

3. Incordarea. Se pare ca atunci cand cineva nu este sincer devine ceva mai tensionat si adopta pozitii corporale mai putin naturale.

4. Contactul vizual. Mai exact lipsa lui, pentru ca atunci cand un om spune minciuni, nu se uita in ochii interlocutorului sau.

5. Schimbarea subiectului discutiei si incercarea de a se indeparta cat mai mult de ceea ce a fost intrebat.

6. Atingerea fetei. Se pare ca atunci cand cineva minte, are tendinta de a-si duce mainile la fata sau la gat, sau chiar isi acopera inconstient gura sau nasul.

7.Tonalitatea si rapiditatea in vorbire sunt alte semne pe care le vezi atunci cand cineva minte. Iar asta pentru ca tinde sa ridice tonul si sa vorbeasca mult mai repede decat in mod obisnuit.

8. Prefera sa discute despre asta la telefon sau prin mesaje. Pentru ca astfel isi poate ascunde cu usurinta reactiile si nu trebuie sa se concentreze decat pe cuvinte, mai ales in cazul SMS-urilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies