8 plante pe care le poti pune in dormitor ca sa dormi mai bine noaptea

8 plante pe care le poti pune in dormitor ca sa dormi mai bine noaptea
Data: 11 Februarie 2017
Daca nu reusesti sa adormi usor, iar somnul tau este agitat si te trezeste noaptea cu gatul uscat sau fara aer, o planta te-ar putea ajuta. Pune aceste plante in dormitorul tau si vei observa ca vei avea un somn mult mai odihnitor. 

Un studiu NASA arata ca anumite plante au capacitatea incredibila de a purifica aerul din casele noastre, in timp ce altele sunt foarte utilizate in aromaterapie: mirosul lor ne relaxeaza si ne ajuta sa dormim mai bine.

Potrivit studiilor, iata cele mai cunoscute 8 plante care te ajuta sa adormi mai repede si sa ai un somn odihnitor toata noaptea. 

ARECA, palmierul de interior 

 

Areca palm ????

O fotografie postată de @owlkeys pe

Nici macar nu trebuie sa-ti pui in dormitor aceasta planta, ca sa beneficiezi de calitatile ei incredibile. Are o capacitate grozava de purificare a aerului si este recomandata persoanleor care sufera de sinuzita sau raceli. Palmierul Areca creste umiditatea in aer si usureaza respiratia. 
 ALOE VERA 

NASA pune Aloe Vera pe lista plantelor cu cele mai mari capacitati de purificare. Elibereaza oxigen toata noaptea si, in plus, este o planta foarte usor de ingrijit. 
 IEDERA 


Un studiu publicat de Colegiul american de Astm si Imunologie demonstreaza faptul ca iedera inlatura 94% din materiile fecale din aer si 78% din mucegaiul din aer in doar 12 ore. Asa ca, daca suferiti de alergii, o astfel de planta va va ajuta sa nu mai stranutati toata noaptea. GERBERA

 

#gerbera #isavivai #istaflower #homedecor #gardening

O fotografie postată de Monique (@monicussina81) pe

Gerbera poate sa purifice aerul din dormitor si sa te ajute sa respiri mai bine in somn. In plus, este o planta foarte draguta, care va infrumuseta camera ta. IASOMIA 

Iasomia nu numai ca-ti va face camera sa miroase divin, dar studiile spun ca expunerea la acest miros te ajuta sa dormi mult mai bine. LEVANTICA 


Este una dintre plantele cu cele mai puternice calitati de relaxare a organismului. De sute de ani este folosita in aromaterapie ca adjuvant pentru un somn lung si linistitor.LIMBA SOACREI 

 

Mother In Laws Tongue // The ultimate low maintenance house plant ????

O fotografie postată de PAIKO (@paikohawaii) pe

Nu este numai o planta care iti oxigeneaza camera in timpul noptii. Limba soacrei este si un filtru incredibil: ajuta la eliminarea toxinelordin aer, cum ar fi formaldehyda, trichloroethylene sau benzenul. 
 CRINUL PACII 

Crinul pacii este o planta care are cate putin din toate. Purifica aerul, elimina toxinele si creste umiditatea in camera, reducand alergiile si diminuand probleme de respiratie sau gat uscat in timpul somnului. 

 

FULLSCREEN
8 plante pe care le poti pune in dormitor, ca sa dormi mai bine noaptea
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO