“99 la sută botox și fillere, 1 la sută piele”. Gwen Stefani, acuzată de fani că și-a distrus chipul

99 la sută botox și fillere, 1 la sută piele . Gwen Stefani, acuzată de fani că și-a distrus chipul
Citeste mai mult despre: Gwen Stefani, operatii estetice,
Autor: Doina Goanta
Data: 28 Ianuarie 2020
Are 50 de ani, dar nu îi dai mai mult de 30-35! Gwen Stefani a descoperit leacul pentru tinerețe veșnică. Sau, cum spun fanii, cabinetul chirurgului estetician. Vedeta a stârnit o mulțime de controverse cu chipul sau fresh la Premiile Grammy. “99 la suta fillere, 1 la sută piele”-  au comentat fanii.

A făcut senzație pe covorul roșu într-o spectaculoasă creație Dolce & Gabbana, la brațul iubitului său, Blake Shelton. Deși Gwen Stefani a arătat la fel de bine ca întotdeauna, fanii au luat-o imediat la ochi și au criticat-o pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că arată excelent la corp și la față pentru o femeie de 50 de ani, cântăreața a fost efectiv desființată pe Twitter.

Foto: Gwen Stefani, 2020, Getty Images

Mulți au spus că “este de nerecunoscut”, că a exagerat cu operațiile estetice și că procedurile făcute sunt total nereușite. 

“Gwen Stefani, încetează cu operațiile estetice și cu botoxul pe fața ta altă dată frumoasă. Începi să arați la fel de fals ca Madonna”, a scris un fan.

Foto: Gwen Stefani, anii 90, Getty Images

“Fața lui Gwen Stefani e înghețată. Ce naiba și-a făcut? E de nerecunoscut! Păcat”, este un alt comentariu de pe rețelele de socializare.

“Pielea lui Gwen e atât de întinsă încât mă doare pe mine”, a scris altcineva.


FULLSCREEN
“99 la sută botox și fillere, 1 la sută piele”. Gwen Stefani, acuzată de fani că și-a distrus chipul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO