A apărut goală în Game of Thrones, dar nu crede că era necesar. Ce spune Melisandre despre scenele sale sexy

A apărut goală în Game of Thrones, dar nu crede că era necesar. Ce spune Melisandre despre scenele sale sexy
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Iulie 2019
Data actualizare: 17 Iulie 2019
Fanii Game of Thrones nu s-au consolat încă cu gândul că serialul lor preferat s-a încheiat și așteaptă cu sufletul la gură prequel-urile pe care producătorii le-au promis. Carice Van Houten, cea care a interpretat-o pe Melisandre, nu exclude ca personajul ei să apară în unul dintre aceste seriale, a căror acțiune are loc înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor.

Carice Van Houten a apărut în unele din cele mai sexy scene din Game of Thrones, etalandu-și trupul în toată splendoarea. Acum însă, la final de serial, actrița spune că poate Game of Thrones nu ar fi avut nevoie de atâta nuditate. Interpreta lui Melisandre spune că după mișcarea #metoo scenele cu nuditate au fost mult mai puține. 

“Mișcarea #metoo a demonstrat că show-ul nu avea nevoie de aceste scene de nuditate”, a declarat Carice Van Houten. În ultimul sezon, aproape că nu au existat scene de acest gen în Urzeala Tronurilor.

Întrebată dacă personajul ei va apărea într-unul dintre aceste prequel-uri, Melisandre nu a vrut să dezvăluie prea multe.

“Cine știe?! Cred că am putea să o vedem pe Melisandre în varianta mai tânără. Ar putea fi interesant. Dar nu am fost contactata. Sunt atât de multe personaje, însă mi-ar plăcea să aflu mai multe despre trecutul lui Melisandre”, a spus actrița.

Vezi si: Profil de celebritate - Kit Harington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies