A apărut ”Instagramul pentru bogați”. Ce oferă pentru 450 de lire sterline pe lună

A apărut Instagramul pentru bogați . Ce oferă pentru 450 de lire sterline pe lună
Citeste mai mult despre: Instagram, bogati,
Data publicarii: 21 Mai 2020
Data actualizare: 25 Decembrie 2020
Instagramul este depășit, dovadă că a apărut o nouă aplicație, specială pentru puștii răsfățați și bogați, pe care aceștia să se laude cu stilul lor de viață extravagant. 

TCHIIN capitalizează trendul ”puștilor bogați” de pe social media, oferind elitei o platformă pe care să se laude cu iahturile, vacanțele, mașinile de lux și accesoriile de designer. În schimbul sumei de 450 de lire sterline, oferă și niște avantaje. 

Pe lângă faptul că îți dă posibilitatea să te dai mare cu averea incredibilă de care dispui, TCHIIN are un serviciu non-stop de ”majordom”, care face pe plac membrilor cu absolut tot ce își doresc aceștia.

Astfel, aplicația îți închiriază avioane private, îți rezervă locuri la restaurantele cu stele Michelin, îți închiriază automobile Lamborghini sau îți găsește apartamente în hotelurile de cinci stele. 

De asemenea, aplicația poate găsi genți de damă valoroase, dacă asta își doresc utilizatorii. 

Pentru a fi membru TCHIIN, trebuie să plătești 450 de lire sterline pe lună, ceea ce nu este o problemă pentru cei 8000 de membri, care îi include pe starul de la Chelsea Tiemoue Bakayoko sau fostul fotbalist de la Barcelona Dani Alves. 

Aplicația, care a fost lansată luna trecută, se dorește un rival al Instagramului, cu membri exclusivi. TCHIIN a fost creată de omul de afaceri Lucien Ndabagera (25 de ani), care locuiește la Monaco. 

”Viziunea a fost să avem 10.000 de membri premium și milioane de fani din toată lumea. TCHIIN înseamnă exclusivism. Este un stil de viață. Doar câțiva sunt destul de norocoși ca să fie primii în club”.

Pe protvplus.ro, puteți vedea toate emisiunile preferate:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!