A aranjat o partidă de sex în trei de ziua soțului ei, iar apoi și-a dat seama că e lesbiană

A aranjat o partidă de sex în trei de ziua soțului ei, iar apoi și-a dat seama că e lesbiană
Citeste mai mult despre: Theresa Rose, menage a trois, sex,
Data publicarii: 10 Februarie 2022
Data actualizare: 11 Februarie 2022
Soție și mama a doi copii, Theresa Rose a decis să îi pregătească soțului ei o surpriză de ziua lui și să organizeze o partidă de sex în trei.

Theresa Rose, 36 de ani, din a spus că a fost întotdeauna nefericită în căsnicia ei, însă nu și-a dat seama de ce. Cu toate acestea, femeia încerca să își răsfețe soțul, iar ultima surpriză pe care i-a pregătit-o nu a avut tocmai un final fericit…pentru el.

Deși a avut parte de o partidă de sex în trei, bărbatul a fost părăsit deoarece soția lui și-a dat seama că este, de fapt, lesbiană. Rose spune că acel moment a făcut-o să simtă o conexiune imediată cu femeia care participa la threesome.

Acest lucru a determinat-o să divorțeze de soțul ei, iar trei săptămâni mai târziu a început să se întâlnească cu o femeie pe nume Jacqui.

Experimentând acea interacțiune intimă cu o femeie pentru prima dată, profunzimea fizică și emoțională a fost atât de intensă”. „Am spus: „O, Doamne, asta este ceea ce a lipsit. De aceea am fost atât de nefericit în căsnicia mea”. Relația mea cu soțul meu, din punct de vedere emoțional, s-a simțit atât de superficială”, a spus aceasta, potrivit dailystar.co.uk
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies