A asezat o tava cu fata in jos pe un material. In ce transforma unul dintre cele mai banale obiecte de bucatarie - VIDEO

A asezat o tava cu fata in jos pe un material. In ce transforma unul dintre cele mai banale obiecte de bucatarie - VIDEO
Citeste mai mult despre: tava, cosmetice, suport, tutorial, video,
Data publicarii: 17 Februarie 2016
Data actualizare: 17 Februarie 2016
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca femeile tind sa isi cumpere numeroase produse cosmetice si reusesc in timp sa devina posesoarele unor colectii impresionante de sticlute cu fond de ten, cutii de machij sau rujuri.

Unde sunt multe produse de infrumusetare este si multa dezorganizare. Niciodata nu gasim in portfard ceea ce ne trebuie si pierdem o multime de timp cu trierea produselor de care avem nevoie intr-o anumita zi. Iti suna cunoscut? Ei bine, se pare ca exista o solutie pentru aceasta problema atat de des intalnita. 

Citeset si: A pus spaghette intr-o tava pentru briose si a adaugat un ingredient surpriza. Rezultatul delicios - VIDEO

Un tutorial video ne invata cum putem sa realizam un suport ingenios pentru cosmeticele preferate. Tot ce ne trebuie sunt: o tava, o bucata de material colorat, un pistol cu lipici fierbinte si cativa magneti. 

Vezi mai jos un tutorial care te va ajuta sa iti organizezi rapid produsele de make-up pe un suport colorat si aparte. Aceasta solutie te va scapa de toate cosmeticele expirate si iti va permite sa te organizezi mai repede.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies