A avut cele mai sexy iubite, dar ultima le întrece pe toate. Cum arăta partenera lui Jason Derulo

A avut cele mai sexy iubite, dar ultima le întrece pe toate. Cum arăta partenera lui Jason Derulo
Citeste mai mult despre: Jason Derulo, Instagram, iubita, Jena Frumes,
Autor: Redactia
Data publicarii: 11 Mai 2020
Data actualizare: 11 Mai 2020
Cântărețul care a fost interzis pe Instagram pentru că este prea dotat și-a găsit o parteneră… pe măsură :)  Noua iubită a lui Jason Derulo pare că le are pe toate. Cu chip de păpușă și trup de zeiță, Jena Frumes pare femeia perfectă. Cel puțin din punct de vedere fizic.

Jena Frumes este model, influencer și fostă iubită de fotbalist -  a fost cuplată cu jucătorul lui Machester United, Jesse Lingard.

Jason Derulo și Jena Frumes s-au izolat împreună la reședința de lux a cântărețului, din California. Amândoi sunt super pasionați de fitness (după cum se vede pe trupurile lor!) și se antrenează împreună, se filmează și apoi postează filmuletele pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Jason Derulo (@jasonderulo) pe

Jason Derulo a făcut senzație pe internet cu o imagine postată la finalul anului pe pagina sa de Instagram. Fotografia care îl prezinta pe artist într-o pereche de slipi mulați a ajuns motiv de glume în rândul fanilor săi.

Cu un trup care arată ca și cum ar fi fost sculptat de un artist grec din Antichitate, cu un abdomen plin de pătrățele, bicepși și tricepși intens lucrați la sală, Jason Derulo este visul oricărui femei. Iar după ACEA  imagine cu el în slip și coșmarul multor bărbați :)

Fotografia nu a trecut neobservată de fanii acestuia, care au comentat în legătură și cu celelalte “dotări” ale sale. “Ce animal ascunzi în pantaloni?” – l-a întrebat o admiratoare. Răspunsul a fost unul cât se poate de previzibil: “ Anaconda” :)

Se pare că “anaconda” lui Jason Derulo a încălcat  regulile Instagram, motiv pentru care a fost scoasă de pe rețeaua de socializare. Artistul a fost șocat când a văzut că poza sa a dispărut de pe Instagram.

Motivul pentru care i-a fost scoasă este că aceasta a fost încadrată la capitolul “nuditate și activitate sexuală”. Cântărețul a considerat acțiunea descriminatorie, adăugând că nu-și poate ascunde “dotările” și că așa este el :)

“Ce naiba?! Am slip pe mine! Nu îmi pot masca dotările”, a scris Jason Derulo pe Instagram.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies