A avut numai iubite celebre, dar acum dă totul pe față. ASAP Rocky recunoaște că este “obsedat sexual”

A avut numai iubite celebre, dar acum dă totul pe față. ASAP Rocky recunoaște că este obsedat sexual
Citeste mai mult despre: ASAP Rocky, obsedat sexual,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Octombrie 2019
Data actualizare: 08 Ianuarie 2022
Este unul dintre cei mai în vogă rapperi americani și stârnește o adevărată isterie atunci când își face apariția în public. ASAP Rocky a fost desemnat cel mai stilat bărbat în viață, iar marii designeri îl “vânează” ca să îl îmbrace cu hainele lor de mii de euro. 

Rămâne de văzut dacă vor mai face acest lucru și după cele mai recente mărturisiri ale artistului, care în vară a petrecut o lună la închisoare în Suedia, după o altercatie violentă.

Invitat într-o emisiune tv, ASAP Rocky a mărturisit că este obsedat de sex și că a participat la primele orgii încă de la vârsta de 13 ani. Rapperul a spus că este “obsedat” de partidele de sex în grup și că pentru el sexul în trei este un lucru absolut normal. 

ASAP Rocky a insistat că este “obsedat sexual”, deși e neclar dacă a primit sau nu un diagnostic în acest sens de la un specialist.

Întrebat dacă esta capabil să fie devotat unei singure femei, acesta a spus categoric “da”.

“Fac multe orgii acasă la mine. Da, frate, multe! Am făcut multe poze… Femeile care mă înconjoară sunt libere în gândire, ca mine”, spune rapperul.

ASAP Rocky se mândrește cu o mulțime de femei celebre. Pe lista lui de cuceriri se numără Kendall Jenner, Rita Ora, Chanel Iman și Iggy Azalea.

Vezi mai multe IMAGINI IN GALERIA FOTO de mai jos:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies