A avut parte de o zi pe care nu o va uita niciodata. Nici prietenii nu au mai recunoscut-o dupa ce a intrat pe mana stilistilor

A avut parte de o zi pe care nu o va uita niciodata. Nici prietenii nu au mai recunoscut-o dupa ce a intrat pe mana stilistilor
Citeste mai mult despre: transformare, adolescenta, prieteni, stilisti,
Data publicarii: 19 Aprilie 2016
Data actualizare: 19 Aprilie 2016
Fiecare dintre noi are propriul stil vestimentar. De cele mai multe ori alegem tinutele in functie de comoditate, de locul in care mergem sau de starea de spirit din ziua respectiva.

Ceea ce ne demonstreaza filmuletul de mai jos este faptul ca multi dintre noi avem nevoie de cateva sfaturi din partea specialistilor. Asa s-a intamplat si in cazul lui Libby, o adolescenta care nu se mai tunsese de 5 ani si care nu cocheta prea mult cu ideea de machiiaj si coafor.

Fata se afla la New York alaturi de colegii de clasa pentru a sustine echipa de baschet a liceului in care invata cand a fost selectata pentru o transformare radicala. Pentru nu stia prea bine ce o asteapta, tanara s-a lasat purtata de val si a acceptat provocarea.

Colegii o asteptau in platoul emisiunii care organiza transformarile si nu le-a venit sa creada cand au vazut-o. La inceput au crezut ca este o invitata, iar reactiile lor sunt geniale.

Tu ce parere ai?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies