A calatorit 25 000 de km pentru a afla secretele Siberiei. Imaginile care te vor lasa mut de uimire

A calatorit 25 000 de km pentru a afla secretele Siberiei. Imaginile care te vor lasa mut de uimire
Citeste mai mult despre: siberia, fotograf, imagini, portrete,
Data publicarii: 26 Iunie 2017
Data actualizare: 26 Iunie 2017
"The World in Faces" este un proiect lansat in urma cu trei ani de catre Alexander Khimushin, iar imaginile sunt cu adevarat spectaculoase.

In urma cu noua ani, Alexander si-a luat inima in dinti si a spus ca vrea sa vada lumea, iar de atunci si pana acum a vizitat nici mai mult, nici mai putin de 84 de tari. Ceea ce a realizat el pe durata calatoriilor a fost ca oamenii sunt partea cea mai frumoasa a lumii.

The World in Faces celebreaza fumusetea si diversitatea lumii, iar el a fost gandit pentru a arata adevaratele portrete ale oamenilor de rand, din colturile lumii, mai ales din locurile in care traditia si cultura inca se pastreaza. 

De-a lungul timpului a realizat mii de portrete, dar in ultimele sase luni s-a axat pe Siberia. Este o regiune enorma, aproape dubla fata de Australia, cu 30% mai mare decat Statele Unite, Canada sau Europa. Siberia este o frontiera a necunoscutului. Foarte multi oameni stiu ca este foarte frig in Siberia si sa este o zona slab populata, dar ce se stie cu adevarat despre oamenii care inca traiesc acolo?

Alexander a parcurs peste 25 000 de kilometri pentru a vizita locatii numeroase si indepartate: de la malul Lacului Baikal, pana la coasta Japoniei, de la stepele Mongoliei pana la Yakutia. 

Unele grupuri etnice sunt dominate in regiunile in care traiesc, iar altele sunt pe cale de disparitie, cu o populatie extrem de scazuta. Aceste detalii sunt in mare parte necunoscute lumii exterioare, iar Alexander acest lucru a vrut sa il scoata in evidenta.

Vezi mai jos cateva imagini realizate in Siberia:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies