Visul lui s-a transformat intr-un cosmar. Ce a patit un barbat dupa ce a castigat 1,7 milioane de dolari la Loto

Visul lui s-a transformat intr-un cosmar. Ce a patit un barbat dupa ce a castigat 1,7 milioane de dolari la Loto
Citeste mai mult despre: loto, castigator, cosmar,
Data publicarii: 16 Iulie 2014
Data actualizare: 16 Iulie 2014
Fatih Ozcan lucreaza la un restaurant turcesc din New York si a decis sa cumpere un bliet la loto dupa ce a visat ca ii arata patronului sau banii pe care i-a castigat.

Ziua urmatoare, Ozcan a insistat la seful sau sa cumpere un bilet la loto de la supermarketul de langa restaurant si ceea ce a urmat a fost de-a dreptul suprinzator. Se pare ca visul sau a fost unul profetic incat biletul chiar a fost castigator, iar barbatul trebuia sa incaseze nici mai mult nici mai putin de 1,7 milioane de dolari.

Pe de alta parte, patronul barbatului a fost cel care a platit biletul si a ales numerele, asa ca Ozcan a crezut ca banii se vor imparti pe jumatate pentru ca el a fost cel care a visat si l-a convins pe sef sa joace.

Visul s-a transformat imediat intr-un cosmar pentru angajat deoarece seful restaurantului a spus ca el este singurul castigator si ca banii sunt numai ai lui

Barbatul trebuie acum sa imparta castigul. Decizia judecatorilor a fost influentata de faptul ca angajatul doar a visat, dar din punctul lor de vedere patronul trebuei sa ia si el o parte din bani pentru ca a fost cel care a ales numerele. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies