A castigat respectul tuturor atunci cand si-a folosit toti banii pentru a-i hrani pe oamenii strazii. Un cersetor a avut parte de surpriza vietii lui dupa ce dovedit cat este de generos

A castigat respectul tuturor atunci cand si-a folosit toti banii pentru a-i hrani pe oamenii strazii. Un cersetor a avut parte de surpriza vietii lui dupa ce dovedit cat este de generos
Citeste mai mult despre: cersetor, generozitate, om al strazii, surpriza,
Data publicarii: 30 Decembrie 2014
Data actualizare: 31 Decembrie 2014
Pana sa apara pe internet, Thomas era unul dintre multii oamenii ai strazii. Barbatul a avut norocul sa il intalneasca pe Josh Paler In, un tanar dornic sa faca o fapta buna.

Baiatul i-a oferit lui Thomas 100 de dolari si a fost curios sa vada ce va face acesta cu banii. Spre surprinderea sa, cersetorul a facut ceva ce putini oameni sunt dispusi faca. In loc sa consume suma respectiva in interes propriu, barbatul a intrat intr-un supermarket de unde a cumparat alimente pentru persoanele nevoiase.

Impresionat de gestul omului strazii, Josh Paler In a demarat o campanie de strangere de fonduri. Prin aceasta actiune, tanarul si-a propus sa il ajute pe Thomas sa se puna pe picioare si sa isi recapete statutul in societate.

Pana in acest moment, s-au strans peste 123 864 dolari. Suma este fabuloasa si a depasit cu mult pragul de 10 000 de dolari stabilit de Josh Paler In.

In ajunul Craciunului, Josh i-a mai oferit lui Thomas o surpriza: o zi de rasfat intr-un hotel, cu toate cheltuielile incluse. La toate acestea se adauga o vizita la frizer si o sesiune de shopping. 

Povestea de viata a cersetorului l-a impresionat profund pe Josh: acesta a ajuns cersetor pentru ca asa au fost circumstantele. A avut un tata bolnav de cancer pe care a incercat sa il salveze, a renuntat la serviciu ca sa fie langa el, dar asigurarea medicala nu a acoperit costurile tratamentului. Tatal lui a decedat, iar la un interval scurt de timp a murit si mama sa. Datoriile l-au adus in strada, dar sufletul lui a ramas la fel de curat ca atunci cand avea o familie fericita.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!