A cheltuit 200 000 de dolari pe 190 de operatii estetice. Cum arata barbatul supranumit Ken in dimensiuni reale

A cheltuit 200 000 de dolari pe 190 de operatii estetice. Cum arata barbatul supranumit Ken in dimensiuni reale
Data: 29 Octombrie 2015
Justin Jedlica si-a dorit intotdeauna sa arate altfel decat l-a inzestrat natura, astfel incat abia a asteptat varsta majoratului pentru a da frau liber operatiilor estetice. Pe vremea cand avea 17 ani, a inceput cautarile pentru a gasi medicul care sa-l asculte si sa-l inteleaga pe deplin.

Justin povesteste ca a cheltuit pana acum in jur de 220.000$ pentru interventii chirurgicale, in total aproximativ 190 – nici el nu mai stie exact – totul in numele idealului sau de frumusete – papusa Ken.

Printre operatiile sale se numara rinoplastii, modificari la sprancene, buze, obraji, barbie si fese. A inceput sa apeleze la bisturiu inca de cand avea 18 ani: “M-am simtit atat de special si de euforic, mi-a placut!”, a declarat Justin Jedlica despre prima lui operatie estetica.

 

La cea mai recenta operatie estetica, barbatul a vrut cu orice pret sa scape de venele proeminente de pe frunte, cea mai periculoasa interventie la care s-a supus pana acum. Operatia estetica l-ar fi putut lasa orb, insa lui Justin nu i-a pasat. Acum, el se mandreste cu fruntea lui neteda.

Avand in vedere ca a trecut prin 190 de operatii estetice, Justin Jedlica a devenit suficient de informat, incat sa faca din trecutul lui o meserie, chiar daca lumea il judeca pentru deciziile lui.

Astazi, tanarul este consultant de chirurgie plastica si se considera in masura sa faca recomandarile necesare, pentru ca cei care isi doresc o alta infatisare sa obtina cele mai bune rezultate.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO