A crezut ca a gasit ceva in nisip, dar nu a banuit nimic din ceea ce avea sa i se intample. Timp de cinci ani iubitul ei a tinut totul ascuns

A crezut ca a gasit ceva in nisip, dar nu a banuit nimic din ceea ce avea sa i se intample. Timp de cinci ani iubitul ei a tinut totul ascuns
Citeste mai mult despre: cerere in casatorie, cinci ani, iubit, nisip,
Data publicarii: 14 Septembrie 2016
Data actualizare: 14 Septembrie 2016
Atunci cand barbatii considera ca trebuie sa isi duca relatiile la un alt nivel ei trebuie sa se decida asupra felului in care vor pune in practica cererea in casatorie.

In realitate, totul de la locatie pana la felul in care este ceruta in casatorie, barbatii trebuie sa planifice totul pas cu pas. 

Troy este un barbat care a decis sa isi ceara iubita in casatorie si a decis sa o faca intr-un fel la care putini se asteptau. In urma cu cinci ani, el si iubita sa au mers pe o insula si au ingropat cateva obiecte care aveau o anumita semnificatie pentru cuplul lor.

Recent, Jennifer si Troy au decis sa se intoarca pe insula. Tanara se astepta sa gaseasca acolo aceleasi lucruri pe care le-au ingropat cu multi ani in urma, doar ca nu a stiut ca Troy a mers peste noapte si a adaugat si un bilet in care o intreba daca vreai sa ii devina sotie.

In filmuletul de mai jos vei vedea cum tinerii au ajuns pe insula. In timp ce Jennifer sapa si a gasit biletelul. Cand a ridicat privirea si a vrut sa vada ce se intampla cu adevarat, Troy era deja in genunchi, cu inelul in mana.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies