A crezut că are dureri din cauza pietrelor la rinichi, dar de fapt era însărcinată în 9 luni și nu știa

A crezut că are dureri din cauza pietrelor la rinichi, dar de fapt era însărcinată în 9 luni și nu știa
Data publicarii: 08 Aprilie 2021
Data actualizare: 08 Aprilie 2021
O poveste care se putea sfârși tragic, a avut, totuși, un final fericit. O femeie din America nu și-a dat seama că este însărcinată în 9 luni și a născut exact când se afla la toaletă. 

Melissa Surgecoff, din Boston, a crezut că are dureri puternice din cauza pietrelor la rinichi, dar cee ace așteptat-o a fost total neașteptat. În momentul în care a mers la toaletă, crezând că trebuie să elimine o pietricică prin uretră, ea de fapt a dat naștere unui copil…în vasul de toaletă.

Logodnicul Melissei, Donnie Campbell, în vârstă de 37 de ani, a intrat în baie rapid să vadă ce se întâmplă cu iubita lui, însă nu a avut prea mult timp să rămână în stare de șoc deoarece trebuia să-și salveze băiețelul din WC. 
 

My and Melissa’s son Liam Aiden Campbell, the ladies man!!

Publicată de Donnie Campbell pe Luni, 15 martie 2021

Mă uitam în toaletă și nu știam ce este. Și am crezut că practice am eliminat un organ interior” a declarat Melissa potrivit dailystar.co.uk.

Între timp, paramedicii fuseseră chemați pentru durerea insuportabilă a femeii, despre care se credea că este cauzată de pietrele la rinichi. Aceștia au fost foarte uimiți când au ajuns și au descoperit un bebeluș. 

După ce l-au dus la spital, medicii au concluzionat că este un bebeluș sănătos. Cât despre Melissa, aceasta spune că nu și-a dat seama că este însărcinată pentru că de mult timp se confruntă cu cicluri menstruale neregulate și a pus luarea în greutate pe seama faptului că stă acasă de când a început pandemia. 

Sursă foto: Facebook Donnie / Melissa Campbell
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies