A crezut ca nu va trai suficient pentru a-si conduce fiica la altar. Ce s-a intamplat 24 de ani mai tarziu e emotionant

A crezut ca nu va trai suficient pentru a-si conduce fiica la altar. Ce s-a intamplat 24 de ani mai tarziu e emotionant
Citeste mai mult despre: transplant, altar, donator, fiica, maduva,
Data: 21 Mai 2015
Marissa si-a vizitat tatal la spital in urma cu 24 de ani. Rick suferea de o afectiune rara si a avut nevoie de un transplant de maduva osoasa. Vazandu-si copilul in rezerva spitalului, barbatul s-a temut ca nu va trai suficient pentru a-si conduce fiica la altar in ziua nuntii. 

Din fericire, Rick a gasit un donator in persoana lui Ian, un barbat originar din Marea Britanie. Dupa ce transplantul a avut loc, intre cei doi s-a format o legatura speciala. Rick si-a dorit sa il rasplateasca pe Ian pentru gestul sau, insa cel care i-a salvat viata a avut o rugaminte simpla, dar profunda: si-a dorit sa il priveasca pe Rick si pe Marissa mergand impreuna spre altar.

Citeste si: Este in varsta, dar asta nu a impiedicat-o sa faca spectacol in plina strada. Ce s-a intamplat cu aceasta batranica

Oamenii ajung sa se cunoasca in conjuncturi cat se poate de ciudate, insa intalnirea dintre Rick si Ian este cu adevarat speciala. Cei doi nu doar ca si-au schimbat viata unul altuia, ci au inceput si o frumoasa prietenie, care dureaza pana in prezent. 

FULLSCREEN
A crezut ca nu va trai suficinet pentru a-si conduce fiica la altar. Ce s-a intamplat 24 de ani mai tarziu e emotionant
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO