A crezut ca si-a cumparat casa visurilor, dar a avut partea de socul vietii lui. Ce a descoperit un barbat dupa ce a intrat in locuinta

A crezut ca si-a cumparat casa visurilor, dar a avut partea de socul vietii lui. Ce a descoperit un barbat dupa ce a intrat in locuinta
Data publicarii: 12 Noiembrie 2014
Data actualizare: 12 Noiembrie 2014
Exista anumite riscuri de care trebuie sa fii constient atunci cand cumperi o casa pe care nu o vezi inainte. 

Un barbat din Florida a participat la o licitatie si a cumparat o casa pe care a cheltuit suma de 96.000 de dolari. Cand a intrat in posesia cheilor si a vrut sa vada ce a cumparat, barbatul a avut parte de un eveniment neplacut.

A trait socul vietii lui cand a intrat in locuinta si a vazut ca in interior, in dormitorul se afla un cadavru in stare de descompunere, pe podeaua din dormitorul principal. Casa pe care a cumparat-o acest barbat nu mai avea taxele platite de ani buni, iar statul a fost nevoit sa o scoata la licitatie pentru a-si recupera banii.

Motivul pentru care taxele nu au fost platite nu a interesat pe nimeni, dar acum adevarul a iesit la iveala. Proprietarul zacea mort pe podea si nimeni nu i-a sesizat disparitia. Evenimentul a fost raportat la politie, iar autoritatile au estimat ca trupul probabil zacea acolo de trei sau patru ani.

Potrivit politiei locale, casa a fost vrificata de doua ori in anul 2013, dar pentru ca nu au vazut niciun fel de activitate au presupus ca este o casa de vacanta. In acest moment cazul este anchetat. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!