A devenit popular pe internet dupa ce s-a despartit de iubita. Gestul care a impresionat intreg internetul

A devenit popular pe internet dupa ce s-a despartit de iubita. Gestul care a impresionat intreg internetul
Citeste mai mult despre: internet, gest, iubita,
Data: 23 Aprilie 2017
Ce faci atunci cand iubita te paraseste si nu mai vrea sa se intoarca inapoi?

Cu intrebarea de mai sus s-a confruntat si baiatul din filmuletul de mai jos, care a fost parasit de partenera sa si care nu a reusit sa isi gaseasca inca echilibrul. 

Dupa o despartire, oamenii sunt incercati de o multime de sentimente: fie esti nervos, fie ca esti trist, sau incerci din rasputeri sa o aduci inapoi. Sau poti proceda asa cum cum a facut tanarul din materialul video de mai jos: sa ii "multumesti" si sa treci peste.

In acest filmulet, tanarul in varsta de 18 ani, a publicat pe un mesaj foarte emotionant, o "bucata" din viata pe care pana in acel moment o dedicase iubitei sale.

Titrat "Love Story", materialul video de trei minute, in care tanarul se adreseaza fostei iubite, reprezinta si o explicatie, din punctul lui de vedere, pentru ce inseamna dragoste, dar si ce inseamna sa pierzi pe cineva la care ai tinut cu adevarat.

Simplu si sincer, mesajul lui este o sursa de inspiratie pentru cei care se confrunta cu o despartire si nu reusesc sa treaca peste idee ca au pierdut acea "persoana speciala".
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO