A dezvaluit adevarul despre pozele in bikini de pe Instagram. Imaginile "inainte si dupa" care fac senzatie pe internet

A dezvaluit adevarul despre pozele in bikini de pe Instagram. Imaginile  inainte si dupa  care fac senzatie pe internet
Citeste mai mult despre: Instagram, bikini, internet, mit, model,
Data: 20 Octombrie 2017
Putine femei au curajul sa se fotografieze in ipostaze care nu le pun in valoare silueta.  

Chessie King, in varsta de 24 de ani, a decis sa demonteze mitul perfectiunii si sa le dezvaluie internautilor adevarul despre imaginile in bikini care fac furori pe Instagram.  

Originara din Marea Britanie, Chessie a demarat "un proiect" indraznet prin care le arata femeilor cum pot arata mai slabe in poze, fara prea mari eforturi. 

Tanara este hotarata sa combata "mitul perfectiunii" atat de promovat pe retelele de socializare in ultimele luni. Cu alte cuvinte, britanica doreste sa demonstreze ca nu toata lumea are un abdomen plat sau posterior tonifiat. 

Curajoasa si dornica sa combata standardele de frumusete actuale, bloggerita a publicat colaje de imagini prin care le arata internautilor cat de simplu este sa impresionezi, desi nu esti posesoarea marimilor 90-60-90. 

Chessie a recunoscut ca in trecut si ea isi edita pozele pentru ca picioarele sale sa para mai subtiri sau sanii sa fie mai mari. Constienta de erorile trecutului, tanara spune ca acum isi accepta defectele si isi apreciaza mai mult trupului.

In plus, ea considera ca Instagramul este principala sursa a frustrarilor tinerelor din ziua de azi. Multe dintre ele isi doresc sa arate precum modelele de pe Instagram, nefiind constiente ca unule imagini pot fi editate. Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO