A dormit 10 ani pe scarile unei toalete publice, acum este vocea de aur a Coreei. Un clip de 18 milioane de afisari:

A dormit 10 ani pe scarile unei toalete publice, acum este vocea de aur a Coreei. Un clip de 18 milioane de afisari:
Citeste mai mult despre: Korea's Got Talent, Sung-Bong, Susan Boyle,
Data: 12 Decembrie 2012
Concursurile de talente au luat amploare in toate tarile din lume si, din cand in cand, ne e dat sa vedem cate-un concurent atat de talentat incat ramanem muti de uluire.

Ca si in cazul lui Susan Boyle, o femeie la varsta a doua fara prea multe perspective in viata dar cu o voce absolut extraordinara, coreanul in varsta de 22 de ani Sung-Bong Choi i-a uimit pe telespectatori si pe membrii juriului cu vocea lui incredibila si cu o poveste care ar putea sa topeasca sufletul oricarui om.

Sung-Bong este un lucrator manual - un job ridiculizat in general de catre societate - care a trait singur aproape intreaga viata intr-un orfelinat, pana cand a fugit de-acolo din cauza ca era batut in repetate randuri de oamenii de-acolo. El a trait pe strazi timp de mai bine de zece ani si putinii bani pe care ii castiga veneau din vanzarea de guma de mestecat si bauturi energizante.

Sung-Bong, un adevarat diamant neslefuit, a fost descoperit acum un an si jumatate la preselectiile show-ului "Coreeni au talent". De atunci, clipul de mai jos a strans peste 18 milioane de afisari pe Youtube:
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO