A facut furori in "Viata lui Pi". Cum arata acum actorul care a impresionat in filmul de Oscar

A facut furori in Viata lui Pi . Cum arata acum actorul care a impresionat in filmul de Oscar
Citeste mai mult despre: Viata lui Pi, cum arata, Pi, Suraj Sharma,
Data publicarii: 03 Decembrie 2016
Data actualizare: 03 Decembrie 2016
A debutat la Hollywood cu rolul lui Pi din filmul "Viata lui Pi" si viata i s-a schimbat. Suraj Sharma avea 19 ani cand le-a tras atentia producatorilor din Cetatea Filmului si devenea celebru pe plan international.

Suraj s-a nascut in New Delhi, India si a mers la preselctiile pentru "Viata lui Pi" alaturi de fratele lui mai mic, care mai aparuse in alte doua filme inainte. Fara vreo pregatire de specialitate, tanarul i-a atras atentia lui Ang Lee, regizorul peliculei, care a considerat insa ca trebuie sa-l supuna la cateva teste.

Suraj a mers la mai multe auditii si a reusit sa ia rolul datorita ochilor lui expresivi si a look-ului inocent, potrivt regizorului de Oscar. Alegerea a fost una cu noroc, actorul fiind nominalizat la premiile BAFTA pentru Cel Mai Bun Debutant.

Cu toate ca "Viata lui Pi" a castigat patru premii Oscar si i-a deschis, practic, drumul la Hollywood, Suraj s-a intors in India si s-a inscris la Facultatea de Filosofie dupa incheierea filmarilor. A facut un curs de Comunicare la New York si, cand i-au permis studiile, a mai jucat in cateva seriale si filme.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies