A folosit 700 de baloane, 100 de trandafiri si a chemat un violonist. Adevarul a facut-o sa izbucneasca in lacrimi

A folosit 700 de baloane, 100 de trandafiri si a chemat un violonist. Adevarul a facut-o sa izbucneasca in lacrimi
Citeste mai mult despre: cerere in casatorie, adevar, iubita, lacrimi,
Data publicarii: 17 Februarie 2016
Data actualizare: 17 Februarie 2016
Cererile in casatorie reprezinta momentul in care unul dintre parteneri decide ca relatia trebuie dusa la un alt nivel si ca exista o chimie atat de puternica intre cei doi incat noua familie trebuie sa isi puna bazele.

In timp ce unii prefera cererile in casatorie fara prea mult fast, sunt si barbati care apeleaza la romantism, dar si domni care le cer ajutorul prietenilor pentru a-si duce la bun sfarsit planul.

Eric este un tanar care isi cunoaste foarte bine partenera de cuplu pentru ca sunt impreuna din liceu, si-au dat seama destul de repede ca sunt suflete pereche si au decis sa creasca impreuna. Barbatul a decis ca cereare in casatorie trebuie sa porneasca de la ideea filmului "UP", care este preferatul iubitei sale, asa ca a cerut ajutorul familiei si prietenilor pentru a reusi sa aiba pregatite toate baloanele cu heliu de care avea nevoie.

Dupa ce si-a dus prietena pe malul unui lac, unde prietenii ii asteptau, un violonist a interpretat coloana sonora a filmului. Filmuletul de mai jos este extrem de emotionant si, se vede foarte bine ca relatia dintre cei doi se bazeaza pe o prietenie solida si pe respect.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!