A fost abandonat de parinti si lasat sa moara de foame, dar o tanara i-a salvat viata. Cum arata acum baietelul

A fost abandonat de parinti si lasat sa moara de foame, dar o tanara i-a salvat viata. Cum arata acum baietelul
Citeste mai mult despre: baietel, Africa, cum arata, parinti, salvare,
Data publicarii: 03 Aprilie 2016
Data actualizare: 05 Aprilie 2016
Povestea acestui baietel a facut inconjurul lumii. Copilul de origine nigeriana a fost abandonat pe strazi de parinti si suferea de malnutritie. Familia l-a alungat de acasa deoarece il considera vrajitor.

Fara mancare si apa, baietelul a ratacit pe strazi pana in ziua in care a fost gasit de o femeie de origine daneze. Anja Ringgren Loven este omul care i-a acordat micutului a doua sansa la viata. Fotografia in care femeia il ajuta pe baietel sa bea apa a ajuns viral pe internet si a starnit o multime de reactii in randul internautilor. 

Din fericire, copilul a fost salvat, a primit un nume (Hope) si face acum parte dintr-o familie mare care il iubesti si il protejeaza: "Dupa cum puteti vedea, Hope chiar se bucura de viata, acum ca are 35 de frati si surori care au mare grija de el, se joaca cu el, il ajuta la invatat si se asigura ca este iubit si ferit de orice rau.", a mai spus femeia.Multi copii africani sunt considerati vrajitori si supusi torturii, foametei si exorcizarii de catre familie si samani. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies