A fost cea mai puternică femeie, are o poveste emoționantă de viață și are grijă de doi copii. Cine este Donna Moore

A fost cea mai puternică femeie, are o poveste emoționantă de viață și are grijă de doi copii. Cine este Donna Moore
Citeste mai mult despre: Donna Moore,
Data: 22 Noiembrie 2019
Donna Moore este una dintre cele mai puternice femei din lume. 

Donna Moore (37 de ani) este o britanică care a concurat pentru prima dată la un concurs de forțe în anul 2012, când a participat la concursul Forge Gym, în orașul ei natal din Inverness. Aceasta a progresat după atrenamentee istovitoare, iar în anul 2014 a reușit să câștige premiul pentru "Cea mai puternică femeie din Marea Britanie".

Donna Moore se poate lăuda că are în palmares 3 titluri "Arnold World Champion" în anii 2016, 2017 și 2018. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don't even remember the last time I lifted this weight. Im so damn happy. I have been patiently waiting for this weight all prep. 250kg raw I'm glad we met again. Thanks @leeforbisterstrength for taking the time to be my cheerleader. Powered by @geneticsupps Supported by @sbdapparel @sbd.usa Training at @spartan_performance_ @bodyextremegym Programmed by @trapsliketodd Nutrition @chaosfromchris Event Coaching @_jacklovett @grrrl_clothing #teamgenetic #geneticsupplements #sbd #TeamSBDUK #SBDApparel #geneticsupps #deadlift #deadlifting #squat #strongwoman #strongman #womenwhostrongman #WSW #x2 #worldsstrongestwoman #pickupheavyshitandrun #pressallthethings #grownasswomanstrength #strength #strengthtraining #overheadpress #pushpress #elite #strengthathlete #trainedbytodd #toddlers

A post shared by Donna Moore (@donna_moore_strongwoman) on


 

Are o poveste emoționantă

În 2011, Donna Moore era supraponderală și cu moralul la pământ. Mamă singură cu doi copii, Donna s-a apucat de sport și-a schimbat stilul de viață, devenind una dintre cele mai puternice femei din lume.

"Nu fac alte lucruri groaznice în afară de muncă, să am grijă de copiii mei și să merg la sală. Nu am timp pentru hobby-uri. Trebuie să faci multe sacrificii, pentru că dacă vrei să obții ceva, trebuie să depui toate eforturile.

Să fiu sinceră, societatea actuală nu vrea să audă de femei care ridică greutăți. Oamenii cred că femeile nu trebuie să fie așa. Dacă ești puternică ca femeie asta nu înseamnă că nu ești și feminină." a spus Donna Moore pentru iNews.

Vezi: Fitness, cel mai popular sport:"Rezutatele diferă de la persoană la persoană"


 

FULLSCREEN
A fost cea mai puternică femeie, are o poveste emoționantă de viață și are grijă și de doi copiii. Cine este Donna Moore
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO